Koliko košta Šumaherova nega?

Porodica sedmostrukog svetskog šampiona Mihaela Šumahera navodno nedeljno plaća oko 125.000 evra za njegovu negu.

Izvor: JT

Četvrtak, 18.09.2014.

17:14

Default images

Ranije ovog meseca, Šumaher je napustio Univerzitetsku kliniku u Lozani i oporavak od povreda zadobijenih krajem prošle godine nastavio u porodičnoj kući u Švajcarskoj.

Legendarni Nemac je zadobio teške povrede u padu tokom skijanja i proveo je skoro šest meseci u komi u bolnici u Grenoblu, da bi u junu bio prebačen u Lozanu.

Dok je boravio u bolnici, Šumaher je podvrgnut posebnom tretmanu kojim su mu stimulisana čula u posebnom ogranku. Sada su iz Univerzitetske bolnice u Lozani potvrdili da je osoblje obučeno u toj ustanovi nastavili da pomažu sedmostrukom šampionu u njegovoj kući u Glandu.

Veliki deo tima koji se stara o Šumaheru obučili su naši specijalisti. Pratimo njegov oporavak, i dalje smo u kontaktu i u potpunosti smo mu na raspolaganju”, stoji u saopštenju bolnice.
Beta/AP Photo/Keystone/Laurent Gillieron
Mediji prenose da se o Šumaheru stara najviše 15 ljudi tokom celog dana i da njihove plate i potrebna oprema dovode do velikih troškova za porodicu legendarnog vozača. Šumaher je tokom karijere, a i posle nje, zaradio dovoljno da bi pokrio te troškove.

Šumaherov menadžment se poslednji put po pitanju njegovog oporavka oglasio 9. septembra, kada je potvrđeno da je prebačen u porodičnu kuću.

S obzirom na ozbiljne povrede koje je doživeo, napravljen je pomak tokom poslednjih nedelja i meseci. Dugačak put je, međutim, pred njim. Tražimo od svih da poštuju našu privatnost i ne bi trebalo pretpostaviti da je došlo do velikih promena u njegovom zdravstvenom stanju i da je to razlog za ovakav potez“, ističe se u saopštenju objavljenom tada.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: