Ne grize samo Luis Suares

Fudbaler Avelina Đanmario Komi očigledno je odlučio da kopira Luisa Suaresa pošto je na meču sa Barijem u Kupu Italije ugrizao Đuzepea De Luku.

Izvor: JT

Nedelja, 24.08.2014.

11:12

Default images

Dva člana Serije B sastala su se u trećoj rundi Kupa Italije, Avelino je slavio 2:1, međutim, susret je ostao u senci incidenta koji se desio desetak minuta po početku drugog poluvremena.

Tada je Komi za ruku ugrizao De Luku, koji je besno reagovao, zbog čega mu je pokazan crveni karton, pošto sudija očigledno nije video sam incident.

U tom trenutku, Bari je vodio sa 1:0, a samo nekoliko minuta kasnije Komi je svom timu doneo izjednačenje, dok je Pocebon postavio konačan rezultat.

Posle meča, Bari je objavio sliku na kojoj se vidi ugriz na De Lukinoj ruci, zajedno sa izjavom predsednika kluba.

Mi ne želimo nikakve kontroverze, ali želimo da skrenemo pažnju na incidente kakav je ovaj, u kojem je Komi ugrizao De Luku. Bari zaslužuje poštovanje, kao svi klubovi. Nastavićemo da delujemo u ovom smeru jer igrači i članovi klubova moraju da se ponašaju na pravi način, niko ne sme da dolazi ovde i misli da može da radi šta god želi. Rekavši to, želim i da čestitam Avelinu na prolasku u narednu rundu Kupa“, rekao je Đanluka Paparesta, predsednik Barija.

Suares je tokom karijere bio vinovnik tri incidenta u kojima je ugrizao protivničkog igrača, od kojih se poslednji desio na ovogodišnjem Mundijalu, kada je njegova ’žrtva’ bio Đorđo Kjelini.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

14 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

22 h

Podeli: