Džordž: Gledaću, učiću, pa povratak

Pol Džordž očekuje potpuni oporavak od teškog preloma noge, a u međuvremenu najavio da će da uči gledajući utakmice.

Izvor: AK

Nedelja, 17.08.2014.

12:48

Default images

Zvezda Indijana Pejsersa je na početku priprema SAD za Mundobasket doživeo otvoren prelom potkolenice, zbog čega će morati da pauzira 12-18 meseci.

"Gledam ovo s pozitivne strane. Sešću, gledati utakmice i jednostavno učiti. Čudne nesreće se dešavaju. SAD tim ne zaslužuje kritike zbog ovoga. Oporaviću se potpuno i vratiti", rekao je Džordž.

Džordž se povredio tokom trening meča selekcije u Las Vegasu 1. avgusta. Devet minuta pred kraj meča on je pokušao da sustigne Džejmsa Hardena koji je išao na lagano polaganje, u punoj brzini doskočio na mesto gde se zaštita konstrukcije koša spušta na parket i noga je momentalno pukla.

"Kada sam pogledao dole video sam kako mi štrči kost, znao sam da je loše", rekao je Džordž, kojem je najviše žao što neće moći da pomogne Pejsersima sledeće sezone, iako predsednik kluba Leri Bird očekuje njegov povratak krajem sezone.

"Krivo mi je što neću biti tu na početku sezone. Boli me što neću biti deo toga. To je nešto s čim moram da živim. Ali poslednja stvar koju ću uraditi je da ću se osećati da nisam deo tima jer sam povređen", rekao je Džordž I najavio da će biti deo tima SAD na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru 2016. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: