Milutinović: Svi žele u Partizan

Bivši košarkaš Crvene zvezde Andreja Milutinović rekao je da postoji mogućnost da pojača Partizan i da je svakom igraču san da igra za ’crno-bele’.

Izvor: JT

Četvrtak, 31.07.2014.

09:50

Default images

Milutinović je u izjavi za portal Košarka24 rekao da je informacije da bi mogao da zaigra za šampiona Srbije video u medijima, ali da mu je agent potvrdio da je bilo kontakta.

Pročitao sam vest kao i svi ostali. Pozvao sam agenta posle te informacije i on mi je rekao da je razgovarao sa Partizanom. U ovom momentu samo toliko znam”, rekao je Milutinović.

Što se tiče Partizana, ističe da je želja svakog igrača da igra za ‘crno-bele’, a iz uprave srpskog šampiona ne kriju da žele da ga angažuju.

Znamo svi šta Partizan predstavlja. Kakve je uspehe pravio. Želja da igram za Partizan postoji. Svaki igrač ima želju da igra za Partizan”, dodao je Milutinović

Milutinović je profesionalnu karijeru započeo u FMP Železniku, posle fuzije sa Crvenom zvezdom obukao je crveno-beli dres, a klub je napustio prošle godine, posle nesuglasica sa upravom oko finansija. Od tada, 23-godišnji krilni igrač nije imao stabilan angažman, branio je boje Ljeide i Apolona, a bio je kratko i u kampu Milvoki Baksa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

68 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: