LŠ: Ludogorec čeka Partizan

Fudbaleri bugarskog Ludogoreca očekivano su se plasirali u 3. kolo kvalifikacija za Ligu šampiona.

Izvor: AK

Utorak, 22.07.2014.

19:48

Default images

Tim iz Razgrada je nakon ubedljivih 4:0 kod kuće u revanšu u Luksemburgu igramo samo 1:1 sa Didelanžom.

Istim rezultatom prolaz dalje je obezbedila i praška Sparta, koja je posao protiv estonske Levadije odradila sa 7:0 u prvom meču.

Ludogorec je u Luksemburgu poveo u 51. minitu golom Slovenca Romana Bezjaka, ali je desetak minuta pre kraja Turpel doneo neočekivan remi domaćinu.

Bugari čekaju da Partizan potvrdio pobedu nad HB Torshavnom. Nakon 3:0 u Beogradu, crno-beli od 20h igraju na Farskim Ostrvima.

Sparta je takođe vodila u Estoniji, golom Marčeka u 38. minutu, da bez pobede je ostala 20-ak minuta pre kraja pogotkom Tevera.

Česi će u 3. kolu igrati protiv boljeg iz dvomeča Malme - Ventspils. U prvom meču u Švedskoj nije bilo golova, revanš u Letoniji je u sredu.

Prvo je do sledeće runde kvalifikacija stigao moldavski Šerif, koji je lako eliminisao crnogorskog šampiona Sutjesku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: