Kros želeo da ostane u Bajernu

Veliko pojačanje Reala Toni Kros rekao je da je hteo da ostane u Bajernu, ali da su nesuglasice oko produžetka ugovora uslovile da pređe u madridski tim.

Izvor: B92

Ponedeljak, 21.07.2014.

17:25

Default images

"Počeo sam da razmišljam o prelasku u Real tek nakon što su pregovori oko produžetka ugovora sa Bajernom propali", rekao je Kros.

"Minhenski klub je bio moj prioritet, ali sam posle toga odlučio da potražim novi izazov i nekoliko klubova me je želelo. Posle osvajanja Svetskog prvenstva odlučio sam se za Real", dodao je sjajni vezni igrač.

On je istakao je bio oduševljen promocijom na stadionu Santijago Bernabeu, gde se okupilo oko 10.000 navijača.

"Nisam napustio Bajern zato što sam se osećao nebitnim. Igrao sam za jedan od najvećih klubova na svetu i bio sam stardandan igrač kod nekoliko trenera. Ipak, i Real je veliki klub i imao sam sjajan doček u Madridu. Nikada nisam doživeo nešto slično. Radujem se što ću igrati sa fudbalerima kao što su Ramos, Ronaldo i Kedira", zaključio je Kros.

Kros je izdanak Bajernove omladinske škole, a za najjači tim Bavaraca odigrao je 176 utakmica i postigao je 23 gola.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: