"Teži deo posla u Jagodini"

Predsednik Jagodine Goran Milanović rekao je da njegovu ekipu očekuje teži deo posla na domaćem terenu u revanš meču kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Kluža.

Izvor: MN

Petak, 18.07.2014.

13:25

Default images

Srpski predstvnik je u prvom meču drugog kola odigrao bez golova na gostovanju, a revanš je narednog četvrtka u Jagodini.

"Nadamo se da ćemo uz veliku podršku nasih navijača odigrati još jednu dobru utakmicu i proći u sledeći krug."

"I ne samo na taj način Jagodini omogućiti da se što bolje brendira na evropskom tržištu, nego i obezbediti poene za srpski fudbal kako bi u kasnijim sezonama i Jagodina i ostali klubovi mogli da stratuju sa bolje pozicije", rekao je Milanović za sajt kluba.

Fudbaler Jagodine Đorđe Šušnjar je rekao je da je utakmica svih 90 minuta igrana u jakom tempu.

"Kluž je pokazao da je jako ozbiljna ekipa koja ima evropsko iskustvo. Mi smo imali dogovor koji smo ispoštovali i odigrali ovu utakmicu jako disciplinovano, što je i odraz ovog rezultata. Imali smo šanse koje nismo iskoristili, a nisu ni oni svoje. Mislim da je ovo na kraju i najrealniji rezultat", rekao je Šušnjar.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

19 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: