Čukarički nemoćan sa desetoricom

Fudbaleri Čukaričkog poraženi su sa 4:0 (1:0) od austrijskog Grediga u prvom meču drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

Izvor: MN

Četvrtak, 17.07.2014.

21:55

Default images

Austrijski tim je stekao veliku prednost pred revanš koji se igra za sedam dana.

Po dva gola za Gredig postigli su Šic i Nuc, a Čukarički je već u 26. minutu ostao sa igračem manje na terenu, jer je direktan crveni karton dobio Pjasentin.

Bez obzira na to, odbrana domaćih fudbalera uspešno je odolevala napadima gostiju sve do poslednjih 10 minuta kada su postignuta tri pogotka. Čukarički nije stvorio mnogo prilika na meču, a nekoliko puta je zapretio preko Slavoljuba Srnića.

Tok meča:

Igra se po veoma lošim vremenskim uslovima zbog kiše i nevremena koje je zahvatilo Beograd. Gredig je tokom prvog poluvremena imao veći posed lopte, bio nešto konkretiniji u napadu, a Čukarički je imao dva šuta u okvir gola.

Čukarički je u 26. minutu ostao sa igačem manje, jer je direktan crveni karton dobio Lukaš Pjasentin. Protivnik je na pravi način iskoristio tu prednost na terenu i poveo u 37. minutu preko Nuca.
Starsport
Tim Vladana Milojevića je na početku drugog poluvremena pokušao da zapreti preko braće Srnić. Ubrzo posle toga Todorović je izveo slobodan udarac, a Matić se nije snašao u kaznenom prostoru. Golman Ristić u nastavku dobro čuva svoj gol, a stopostotnu priliku propušta Korea Miranda. Gredig ima inicijativu.

Čukarički je imao šansu iz kontranapada u 68. minutu, ali je uspeo da iznudi samo kornere. Slavoljub Srnić se najviše ističe u domaćem timu, u 70. minutu uputio je snažan udarac sa distance, a lopta je završila pored gola. Novu veliku priliku propustio je Gredig, veoma lose je šutirao jedan igrač gostiju, a posle toga odbrambeni fudbaleri Čukaričkog su lako otklonili opasnost.

Gosti su materijalizovali blagu inicijativu i duplirali prednost golom Šica i asistencijom Bolera, posle veoma lepe akcije u 80. minutu. Gredig je samo pet minuta kasnije povisio na 3:0. Ristić je odbranio novi udarac protivničkih fudbalera, lopta se odbila do Šica koji postiže novi gol. Austrijski tim se potpuno "raspucao" u finišu susreta, a četvrti gol na meču postigao je Nuc.

Sastavi:
Čukarički: Ristić, Janković, Ostojić, Pjasentin, Brežančić, Stojiljković, Todorović, Srnić S, Srnić D, Matić, Mirosavljević
Gredig: Stanković, Štrobl, Mak, Karner, Hendl, Huspek, Brojer, Nuc, Boler, Korea Miranda, Rejna

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

48 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: