Pet Rajli: Očekivali smo za LBJ-a

Generalni menadžer Majami Hita Per Rajli rekao je da je klub znao da će LeBron Džejms postati slobodan agent.

Izvor: AK

Sreda, 25.06.2014.

08:30

Default images

Džejms je iskoristio pravo da izađe iz ugovora godinu dana pre isteka pa može da bira ekipu u kojoj će da nastavi karijeru.

"Obavestio me u svojoj nameri. Očekivali smo da LeBron iskoristi svoje pravo da potane slobodan agent, to nije iznenađenje", rekao je Rajli.

Međutim, to ne znači da će Džejms nužno napustiti Hit, već je ovaj potez više pokušaj da izvrši dodatni pritisak na klub da dovede konkretna pojačanja kako bi vratili titulu. Isto pravo imaju i Dvejn Vejd, Kris Boš i Mario Čalmers.

"Rekao sam da igrači imaju pravo to da urade. Prošla sezona je bila istorijska za nas. Džejms, Vejd, Boš i Erik Spoelstra su vodili Majami do jednog od najneverovatnijih nizova u NBA. Radujemo se razgovoru sa LeBronom i njegovim predstavnicima u vezi budućnosti. Trenutno se spremamo za Draft i otvoreno tržište, a cilj je i dalje titula", istakao je Rajli.

Hit je pre nekoliko dana poražen u NBA finalu od San Antonio Sparsa nakon dve uzastopne titule u četiri finala. Majami na predstojećem draftu ima pravo na 26. pika prve runde i 55. pika druge runde.

Više u temi B92 "U susret NBA draftu":
1. Klasa 2003.
2. Da li znate šta je 'tankovanje'?
3. Žoel Embid – da li košarka dobija novog Hakima?
4. Parker, Rendl, Eksum, Nejpijer... Ko će da uspe?
5. Gde će Bogdan, Šarić, Nurkić...?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: