Kinzi: Ovako izgledaju šampioni

Bivši košarkaš Partizana Tarens Kinzi čestitao je svojim nekadašnjim saigračima iz redova ’crno-belih’ na osvajanju titule.

Izvor: JT

Utorak, 24.06.2014.

08:44

Default images

Izabranici Duška Vujoševića su u subotu osvojili 13. uzastopnu titulu, a 21. zaredom, a Kinzi, koji je u aprilu raskinuo ugovor sa šampionom Srbije, ’crno-belima’ je uputio čestitku preko društvene mreže Instagram.

Ovako izgledaju šampioni. Čestitke Partizanu na 13. uzastopnoj tituli. Zaslužili su. Prvi bih želeo da se zahvalim najboljim navijačima koje sam video u životu, stručnom štabu koji je unapredio moju igru dok sam bio tamo, upravi i što je najvažnije, momcima na ovoj slici. Vi ste radili i borili se toliko vredno i to je bilo potrebno da biste slavili na kraju. Svima vam želim najbolje u karijerama“, napisao je Kinzi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

44 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: