Marušić iz Voždovca u Kortrajk

Doskorašnji fudbaler Voždovca Adam Marušić nastaviće karijeru u belgijskom Kortrajku, sa kojim je potpisao trogodišnji ugovor.

Izvor: SV

Subota, 21.06.2014.

10:23

Default images

Drugi strelac beogradskog tima u protekloj sezoni sa šest golova prešao je u klub koji je sezonu u Župile ligi završio na osmom mestu.

Voždovac je za Marušića dobio i obeštećenje, s obzirom da je imao važeći ugovor do sledeće godine, ono nije objavljeno, a na specijalizovanom portalu transfermarkt 21-godišnji veznjak se procenjuje na 450.000 evra.

Veoma mi je drago što sam došao u ovaj klub, nadam se da ću se uklopiti u ekipu i da ću opravdati očekivanja. Daću svoj maksimum na terenu“, rekao je Marušić na predstavljanju u novom klubu.

Desnokrilni igrač će se u belgijskom timu pridružiti bivšim fudbalerima Partizana Žarku Tomaševiću i Branimiru Petroviću, dok je kapiten tima Nebojša Pavlović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: