Agent: Suares bi teško odbio Real

Menadžer najboljeg strelca Premijer lige Luisa Suaresa tvrdi da njegov klijend ima "naklonost ka Španiju".

Izvor: AK

Subota, 31.05.2014.

18:29

Default images

Poslednjih nedelja se spekuliše da bi Urugvajac na leto mogao da napusti Liverpul i pređe u redove šampiona Evrope Real Madrida.

"Bio je blizu prelaska iz Liverpula u Arsenal, ali sada je to teško jer je postao idol. Ali, ako bude velike ponude kao što je recimo od Real Madrida, bilo bi teško reći ne. Luis je uvek imao naklonos ka Španiji", rekao je Alehandro Balbi.

Suares ima 27 godina, u Evropi je pre Liverpula igrao za Ajaks, a protekle sezone je sa 31 golom u Premijer ligi podelio sa Kristijanom Ronaldom titulu najboljeg strelca Evrope.

Da li će ostati u Liverpulu sigurno se neće saznati pre Svetskog prvenstva u Brazilu, gde će Suaresov Urugvaj igrati u grupi sa Engleskom, Italijom i Kostarikom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: