Fabregas želi nazad na Ostrvo?

Vezni fudbaler Barselone Sesk Fabregas doneo je odluku o napuštanju katalonskog kluba sa opcijom povratka u Premijer ligu.

Izvor: SV

Subota, 31.05.2014.

18:28

Default images

Reprezentativac Španije se 2011. godine vratio u klub u kome je ponikao, a koji je napustio kao 16-godišnjak, kada je postao član Arsenala.

Novi trener Blaugrane Luis Enrike je, prema navodima engleskih medija, stavio do znanja Fabregasu da je slobodan u pronalasku nove sredine, a u klauzuli njegovog ugovora navedena je otkupna cena, 30 miliona funti.

Fabregas je prošlog leta bio velika želja Mančester Junajteda, međutim do dogovora nije došlo, a s obzirom da njegov nekadašnji klub Arsenal raspolaže cifrom od 100 miliona funti za naredni prelazni rok, moguć je njegov povratak u London.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

20 h

Podeli: