Dramondu preti doping suspenzija

Bivši olimpijski sprinterski šampion Amerikanac Džon Dramond suočava se sa doživotnom suspenzijom iz sporta zbog optužbi vezanim za doping.

Izvor: B92

Petak, 23.05.2014.

10:34

Default images

Dramond je tokom nedelje dao izjavu u parnici protiv Anti-doping agencije SAD (USADA) i Tajsona Geja, koji je suspendovan na godinu dana zbog korišćenja dopinga.

Osvajač zlatne medalje u štafeti 4x100m na Igrama u Sidneju 2000. godine Dramond optužio je za klevetu USADA i Geja jer su sugerisali da je on ohabrio Geja da koristi kreme koje u sebi sadrže zabranjene supstance.

On je rekao da je pokušao da izbaci moguće zabranjene dodatke i optužio Geja da je lagao istražitelje kako bi dobio lakšu suspenziju.

Bivši svetski šampion na 100 metara Gej je početkom maja suspendovan zbog korišćenja dopinga. On je morao da vrati srebrnu medalju koju je sa američkom štafetom osvojio u trci na 4 x 100 metara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

23 h

Podeli: