Rozberg još dve godine u Mercedesu

Nemački vozač Niko Rozberg produžio je ugovor sa timom Mercedesa na još dve godine.

Izvor: SO

Petak, 23.05.2014.

08:58

Default images

“Imamo dugoročne ugovore sa obojicom naših vozača“, rekao je predstavnik Mercedesa, a Luis Hamilton trenutno je u drugoj sezoni trogodišnjeg ugovora.

Rozberg, koji je bio prvi na početnoj trci sezone u Australiji, drugi je na tabeli sa 97 bodova, tri manje od timskog kolege Hamiltona.

Ovo je vest koja je razrešila dilemu koja se pojavila nakon izjave predsednik Mercedesa Ditera Cečea da je Fernando Alonso iz Ferarija “možda i najbolji vozač u Formuli jedan“.

Spekulisalo se da će Mercedes pokušati da dovede Alonsa jer je Rozbergov prethodni ugovor isticao na kraju prethodne sezone, ali 28-godišnji Nemac i dalje će voziti u istom bolidu.

Ipak, nije sve bajno u Mercedesu, pošto je Hamliton ’pecnuo’ Rozberga rekavši da Nemac zbog raskošnog života nema potrebnu glad za osvajanjem titule.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: