JSL: Mečevi odloženi do daljeg

Zajednica klubova Jelen Superlige i direktor Vladimir Bulatović doneli su odluku o otkazivanju mečeva poslednjeg i pretposlednjeg kola zbog vanredne situacije.

Izvor: JT

Petak, 16.05.2014.

10:37

Default images

Utakmice 29. kola bile su zakazane za subotu, a 30. kola za narednu sredu, a biće odigrana po ukidanju vanredne situacije na teritorije Srbije.

Bulatović je u saopštenju istakao da u ovom trenutku ne može da odredi tačne termine kada će utakmice biti odigrane.

Saopštenje Zajednice klubova Jelen Superlige prenosimo u celosti i bez ispravki.

Povodom nastalih okolnosti izazvanih velikim poplavama i proglašene vanredne situacije otkazuju se sve utakmice 29. i 30. kola Jelen Super lige Srbije koje su zakazane za subotu 17.05. i sredu 21.05.2014. godine.

Istovremeno, obaveštavam Vas da nisam u mogućnosti da danas odredim nove termine odigravanja utakmica poslednja dva kola takmičenja zbog trajanja vanredne situacije.

Odluka o određivanju novih termina biće doneta po ukidanju vanredne situacije.

Zajednica fudbalskih klubova Super lige Srbije saoseća sa svim građanima Republike Srbije i stavlja se na raspolaganje svim državnim organima za bilo kakvu vrstu pomoći ugroženim građanima“, stoji u saopštenju Zajednice klubova Jelen Superlige ispod kojeg je potpisan direktor Bulatović.

Prvobitno je bilo planirano da se utakmice 29. kola Jelen Superlige Srbije odigraju u četvrtak, a poslednje kolo u nedelju. Međutim, zbog jakih padavina, utakmice su pomerene pretposlednjeg kola su pomerene za subotu, ali se zbog vanredne situacije neće odigrati u tom terminu.

U okviru 29. kola, u centru pažnje biće dueli Crvene zvezde i OFK Beograda, odnosno Spartaka i Partizana, pošto će ’crveno-beli’ trijumfom obezbediti prvu titulu posle šest godina.

Parovi 29. kola Jelen Superlige:
Crvena zvezda – OFK Beograd
Donji Srem – Sloboda
Čukarički – Radnički Niš
Jagodina – Javor
Napredak – Vojvodina
Novi Pazar – Radnički Kragujevac
Spartak – Partizan
Voždovac – Rad

Zbog vanredne situacije odloženi su i mečevi košarkaške Superlige.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

50 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: