Blater: SP u Kataru je greška

Predsednik Svetske fudbalske federacije Sep Blater izjavio je da je napravljena velika greška dodelom organizacije Svetskog prvenstva 2022. Kataru.

Izvor: JT

Petak, 16.05.2014.

09:55

Default images

Blater je istakao da smatra da je to bila greška zbog visokih temperatura koje igraće čekaju u Kataru.

Naravno, to je bila greška. Znate, svi naprave veliki broj grešaka tokom svog života. Tehnički izveštaj je jasno nagovestio da će tamo biti pretoplo tokom leta, ali uprkos tome, Izvršni komitet je velikom većinom odlučio da Svetsko prvenstvo treba da bude u Kataru“, rekao je Blater za Radioteleviziju Švajcarske.

Sâm izbor Katara za domaćina Svetskog prvenstva povezivan je sa korupcijom, zbog klime u pustinji još nije izvesno kada će biti održan šampionat, a priče o golgoti nepalskih radnika su dodatno uzdrmale FIFA.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

50 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: