Košarkaši Zvezde pomažu ugroženima

Košarkaški klub Crvena zvezda objavio je da je mobilisao upravu, igrače i stručni štab s ciljem da se pomogne najugroženijima u poplavama.

Izvor: B92, Tanjug

Četvrtak, 15.05.2014.

20:38

Default images

"S obzirom na izuzetno tešku situaciju, zbog koje je uvedeno vanredno stanje na teritoriji cele Srbije, mobilisali su se uprava, igrači i stručni štab Crvene zvezde s ciljem da se pomogne najugroženijima."

"Crvena zvezda je brojnim uspesima kroz istoriju donosila mnogo radosti, ali je i u teškim trenucima uvek bila uz svoj narod. Tako će biti sada, ali i u budućnosti i, shodno tome, pomoći će onima kojima je pomoć najpotrebnija. U skladu sa svojim mogućnostima KK Crvena zvezda će uplatiti novčana sredstva na namenski račun i na taj način pomoći ugrožene gradjane", navodi se na klupskom sajtu.

Vlada Republike Srbije proglasila je vanrednu situaciju na teritoriji Srbije zbog opasnosti od poplava, a Ministarstvo omladine i sporta odlučilo je do daljeg neće biti sportskih takmičenja.

Odluka o uvodjenju vanredne situacije doneta je na predlog Republičkog štaba za vanredne situacije, u cilju podizanja kapaciteta angažovanja svih subjekata zaštite i spasavanja, kao i otklanjanja posledica od elementarnih nepogoda izazvanih poplavama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: