Poplava preti da ugrozi halu Borca

Poplave usled velikih padavina zadesile su celu Srbiju, a nabujala Zapadna Morava opasno preti da ugrozi dvoranu KK Borac.

Izvor: MN

Četvrtak, 15.05.2014.

14:51

Default images

Trenutno, vodena stihija je potopila otvorene košarkaške terene, probila prvi bedem i došla na trideset centimetara od drugog bedema koji je poslednja odbrana hale kraj Morave.

U Borac Mozzart Sportu su se brzo organizovali i počeli su sa punjenjem džakova sa peskom i njihovim postavljanjem na bedem.

Direktor kluba Marko Ivanović poziva navijače i sugrađane da priteknu u pomoć i zajedničkim snagama pomognu da voda ne prodre u unutrašnjost dvorane, odnosno da ne potopi parket.
Foto: Facebook KK Borac Èaèak
"Za sad su učešće u odbrani dvorane uzeli igrači seniorskog sastava, treneri, ali i igrači mlađih kategorija“, kaže Ivanović.

“Prema informacijama iz kriznog štaba za popodnevne sate očekuje se dodatnih 30 centimetara vodenog talasa. Na postojeću kotu moramo postaviti dodatnih 50 centimetara džakova sa peskom, vreće ćemo stavljati i na ulaze u dvoranu, čija vrata ćemo dodatno silikonirati. U pomoć su pritekle prve komšije, očekujemo karatiste Borca, ali se nadamo da će navijači i sugrađani priskočiti u pomoć“, zaključio je Ivanović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: