Pol: Kolison igra srcem

Plejmejker Los Anđeles Klipersa kaže da je Daren Kolison prelomio meč sa Oklahoma Sitijem u kojem su Klipersi izjednačili na 2-2 u seriji.

Izvor: SO

Ponedeljak, 12.05.2014.

18:42

Default images

“Nekako smo se izvukli, nekako smo pronašli način“, kazao je Pol, čiji tim je gubio i sa 22 poena razlike, “Kolison je bio neverovatan. Jednostavno morate voleti momka koji igra sa toliko srca i koji nikada ne odustaje“.

Kolison, član idealne postave rukija 2010. godine, ubacio je 10 od svojih 18 poena u poslednjoj četvrtini.

“Sve vreme sam govorio sebi da jednostavno ne smemo sebi da dozvolimo da zaostanemo 3-1 u seriji“, kratak je bio 26-godišnji Kolison.

Trener Klipersa Dok Rivers kaže da je veoma važan način na koji je njegov tim slavio.

“Skoro smo bili pali, ali smo se izvukli. Oni sada kipte od besa, imali su šansu da povedu sa 3-1, a sada je serija izjednačenja. Džamal Kraford i Kolison u istoj postavi, to nam je dobilo utakmicu, a nisam siguran da smo je ikada do sada koristili“, kazao je Rivers.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: