Rim: Ana lako do drugog kola

Ana Ivanović plasirala se u drugo kolo WTA turnira u Rimu lakom i ubedljivom pobedom protiv Karin Knap – 6:1, 6:1.

Izvor: B92

Ponedeljak, 12.05.2014.

13:01

Default images

Srpska teniserka izgubila je servis na startu meča, ali je u nastavku potvrdila da je u odličnoj formi.

Njena rivalka u borbi za treće kolo biće Aliz Korne iz Francuske koja je prethodno takođe u dva seta pobedila Kirsten Flipkens.

Tok meča:

Ana je loše krenula, izgubila je servis već u prvom gemu, ali se odmah konsolidovala i vratila je brejk. Čim se konsdolidovala, Ivanovićeva je zagospodarila terenom pa je u četvrtom gemu napravila još jedan brejk koji je brzo potvrdila - 4:1. I u nastavku prvog seta Ivanovićeva je bila sigurna. Dobila je i preostala dva gema za 1-0 u setovima (6:1).

Drugi set bio je sličan prvom. Karin Knap se držala do 1:1, a onda je Ivanovićeva ubacila u veću brzinu I lako je dobila sve preostale gemove na meču za ubedljivih 6:1, 6:1.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: