Skidanje sakoa u inat kaznama

Treneri Partizana i Radničkog Duško Vujošević i Muta Nikolić odlučili su da u drugoj četvrtini utakmice dva kluba skinu sakoe u znak protesta pravilima.

Izvor: ÐN

Nedelja, 11.05.2014.

21:36

Default images

Vujošević je sredinom drugog dela igre skinuo sako, da bi isto uradio i trener Radničkog posle skandiranja navijača: "Muto, skini se".

Prisutni na tribinama nastavili su sa feštom, pa su i Draganu Todoriću skandirali da skine sako, što je on i učinio.

Ni to nije bio kraj, pomoćni trener Partizana Petar Božić skinuo je sako, što je kasnije uradio i ceo stručni štab 'crno-belih', a potom su 'striptiz' izveli i pojedini navijači šampiona Srbije.

Posle utakmice treneru Partizana niko nije ni stigao da postavi pitanje o skidanju sakoa, već je sam krenuo izlaganjem.

Znam šta hoćete da me pitate. To je smešna priča. Nikada to ne radim teatralno, ali sada malo i jesam. Uvek kad me prođe šok, pošto kroz klupu ’teče struja’, instiktivno skinem sako i bacim ga, ne razmišljam o tome. Najbolje se osećam u svom radnom odelu, a to je trenerka. Nije mi jasna tolika briga o ’kostimu’. Voleo bih da je liga regularna. Uleteo sam u provokaciju u predgrađu, ali voleo bih da se svi ponašamo normalno“, rekao je Vujošević.

Vujošević je, inače, pre nekoliko kola opomenut zbog skidanja sakoa, ali ga to nije omelo da bez tog odevnog predmeta ostane i na meču sa Mega Vizurom u sredu uveče. Upravo zbog toga, Vujošević je posle sedmog kola kažnjen sa 34.500 dinara.

U okviru osmog kola košarkaške Superlige, Partizan je rutinski slavio protiv Radničkog 96:78.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

181 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: