Federer: Povreda nije odlučila meč

Nekadašnji svetski broj jedan Rodžer Federer izjavio je posle meča sa Novakom Đokovićem da je ključ pobede njegova igra, a ne Novakova povreda.

Izvor: NL

Subota, 19.04.2014.

19:43

Default images

Federer je u polufinalu turnira u Monte Karlu drugi put ove sezone pobedio Đokovića, pa je sada njihov međusobni skor 18:16 u korist Švajcarca

"Video sam da je Novak povređen, ali mislim da je ključ pobede to što sam uspeo da odigram dobro. U nekim delovima meča igrao sam defanzivno, ali sam se trudio da budem što ofanzivniji i to je dalo rezultat", izjavio je Federer.

Švajcarac je takođe izjavio da nije očekivao da će se naći u ovom finalu, a istakao je i da mu je posebno drago što će se u finalu sastati sa sunarodnikom Stanislasom Vavrinkom.

Iznenađen sam što sam u još jednom finalu ove godine, pogotovo na turniru na šljaci. Mislim da sam igrom zaslužio takav plasman. Posebno sam srećan što će ovo biti švajcarsko finale“, rekao je Federer.

Finale turnira u Monte Karlu igra se u nedelju od 15.00h.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

130 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

15 h

Podeli: