Nejmar: Biću spreman za Atletiko

Napadač Barselone Nejmar uveren je da će ipak igrati do kraja ove sezone i da će biti spreman za meč poslednjeg kola Primere sa madridskim Atletikom.

Izvor: JT

Subota, 19.04.2014.

11:23

Default images

Brazilski fudbaler je zadobio kontuziju leve noge u finalu Kupa kralja sa Realom, u kojem je ’kraljevski klub’ došao do trofeja trijumfom sa 2:1, a katalonski klub je objavio da će zbog toga morati da miruje četiri nedelje.

Barselona dočekuje Atletiko 17. maja, a Nejmar je uveren da će se tada naći na terenu.

Znao sam da me čeka duga pauza, ali uvek imate taj mali strah, prvo zbog povrede, a potom i zbog Svetskog prvenstva. Ali, za tri nedelje se vraćam na teren i nadam se da ću igrati u poslednjem kolu. Imam mali otok, ali tako je već neko vreme. Do utakmice nisam imao toliki veliki problem, ali posle mi je bilo teško čak i da hodam. Teško mi je što ne mogu ni da igram, ni da treniram. Gledam saigrače kako sve to rade i ja ne mogu ništa da učinim povodom toga. Za igrača je to najgori osećaj“, rekao je Nejmar.

Barselona trenutno drži treće mesto na tabeli Primere sa 78 bodova, sedam manje od vodećeg Atletika, koji ima i utakmicu više. Barselona narednu utakmicu igra u nedelju, kada dočekuje Atletiko od 21 čas.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: