Đoković: Za prvi meč – odlično

Drugi teniser sveta Novak Đoković bio je zadovoljan posle pobede nad Albertom Montanjesom u drugom kolu turnira u Monte Karlu.

Izvor: SO

Utorak, 15.04.2014.

19:58

Default images

“Bilo je odlično za prvi meč na šljaci. Izgubio sam jedan gem, tako da nije bilo previše nedostataka u igri. Imao sam rivala koji je specijalista za šljaku, ali nije igrao ni blizu svog maksimuma, previše je pravio grešaka“, rekao je branilac titule u Monte Karlu.

“Pokušavao sam da koristim teren na pravi način i da mu ne dam da uđe u ritam. Menjao sam uglove, bio agresivan i izlazio sam na mrežu. Veoma dobar prvi meč“, dodao je Novak posle pobede.

Đoković, koji je tokom dana oduševio i Radamela Falkaa, u trećoj rundi će igrati sa boljim iz meča Monfis – Karenjo-Busta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: