Alba: Atletiko nas nadigrao

Fudbaler Barselone Žordi Alba priznao je da je madridski Atletiko nadigrao njegovu ekipu u revanšu četvrtfinala LŠ (1:0) i zasluženo prošao dalje.

Izvor: MN

Četvrtak, 10.04.2014.

11:14

Default images

Madriđani su već u petom minutu poveli golom Kokea, a do kraja utakmice stvorili su još nekoliko veoma dobrih šansi. U prvom meču dva tima, koji je odigran prošle nedelje u Barseloni rezultat je bio 1:1.

"Bili su bolja ekipa, pogotovo u prvom delu utakmice. Nakon toga smo mi preuzeli kontrolu, ali nikako nismo uspevali da iskoristimo terensku inicijativu. Teško je pobediti rivala koji igra kao Atletiko. Moramo što pre da zaboravimo ovaj meč, iako ne volimo da gubimo, pogotovo u Ligi šampiona", rekao je Alba za sajt Barselone.

Njegovoj ekipi za utehu ostaju dva domaća takmičenja, Primere i Kup kralja.

Barselona će u finalu Kupa kralja igrati protiv Reala iz Madrida, dok u šampionatu zaostaje bod za vodećim Atletikom, sa kojim će imati još jedan duel na Nou Kampu u poslednjem kolu Primere.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: