Ješić ponovo na klupi Liteksa

Nekadašnji trener Partizana Miodrag Ješić preuzeo je bugarski Liteks iz Loveča. On je na klupi nasledio srpskog trenera Zagorčića.

Izvor: B92

Utorak, 01.04.2014.

00:04

Default images

Glavni cilj koji je uprava Liteksa postavila pred novim stručnim štabom jeste plasman u Ligu Evrope.

Ješić je već vodio Liteks pre sedam godina, a tada su ’narandžasti’ osvojili Kup Bugarske. Sa novim trenerom došli su i pomoćnici – Darko Obradović će biti prvi pomoćnik, a Zdravko Bukarica trener golmana.

“Očekuje nas prava borba. Tim je odličan, ali je ušao u seriju loših rezultata. U hodu ćemo se prestrojavati. Najvažnije je da se pobeđuje. Očekuje nas Kup meč na terenu Ludogoreca, a za vikend mnogo važan meč u prvenstvu protiv Boteva iz Plovdiva. Mi smo treći na tabeli, a Botev četvrti i mnogi misle da bi nam remi odgovarao. Ali učiniću sve da motivišem ekipu i da pobedimo“, rekao je Ješić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: