Gotova sezona za Tarensa Kinzija!

Košarkaš Partizana Tarens Kinzi već je završio sezonu zbog povrede zgloba, prenose “Večernje novosti”.

Izvor: JT

Petak, 28.03.2014.

21:43

Default images

Amerikanac je u sredu otputovao u Majami na specijalistički pregled zgloba, a dva dana kasnije njegov agent je potvrdio da nema lepih vesti sa Floride.

Posle pregleda kod doktora Džefa Selmana na Florida ortopedskom institutu zaključeno je da je za 29-godišnjeg Kinzija sezona završena.

Tačno je. Za Kinzija je sezona završena. Malopre samo obavestio čelnike Partizana o rezultatima pregleda. Izvinjavam se što moram da prekinem razgovor, ulazim u avion”, rekao je za “Novosti” Džon Foster, Kinzijev agent.

Kinzi se povredio 4. februara u duelu ABA lige sa Cibone. Posle tronedeljne pauze Amerikanac se vratio na teren, ali bol nije prolazio.

Iskusni bek je posle dva specijalistička pregleda u Srbiji odlučio da savet potraži i kod svog doktora, a tamo je ustanovljeno da je povreda ozbiljnija nego što se činilo.

Kinzijeva povreda je veliki udarac za Partizan, pošto je američki bek bio jedan od najboljih igrača ‘crno-belih’ ove sezone.

Amerikanac je u ABA ligi beležio 13 poena, četiri skoka i po dve asistencije i ukradene lopte po utakmici. U Evroligi je imao prosek od 14,8 poena, 4,6 skokova, 1,6 asistenciju i 1,8 ukradenih lopti po meču.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

190 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: