Mehelen doveo Ivana Obradovića

Belgijski prvoligaš Mehelen potpisao je ugovor do kraja sezone sa nekadašnjim reprezentativcem Srbije Ivanom Obradovićem, preneo je Sport.be.

Izvor: MLN

Sreda, 05.03.2014.

18:58

Default images

Ovaj klub će sa po njegovom isteku imati pravo da sa bivšim fudbalerom Partizana produži saradnju na još jednu ili dve sezone.

Obradović je prethodno nedelju dana proveo na probi u Mehelenu, a pošto je zadovoljio upravu i trenera i prošao medicinski pregled, potpisao je ugovor sa trenutno dvanaestoplasiranom ekipom Jupiler lige

Dvadesetpetogodišnji fudbaler imaće pravo nastupa u belgijskom nacionalnom prvenstvu, jer je u klub došao kao slobodan igrač. On je zbog problema sa povredama tokom 2013. raskinuo ugovor sa španskim klubom Saragosom, a prošle zime bio je nadomak prelaska u holandski Vitese, ali je uprava posle probe ipak odlučila da ga ne dovede.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: