Novi Pazar izmirio dugovanja

Fudbalski klub Novi Pazar izmirio je obaveze prema poveriocima i moći će da registruje nove igrače, rekao je generalni sekretar tog superligaša Enes Mejedović.

Izvor: B92, Beta

Petak, 14.02.2014.

16:59

Default images

"Uprava je uspela da izmiri obaveze prema bivšem treneru Dragoljubu Bekvalcu, kao i ranijim prvotimcima Vladanu Djogatoviću i Milošu Bogunoviću, čime smo stekli pravo da registrujemo zimska pojačanja", rekao je Međedović radiju Sto plus.

Bogunoviću je isplaćeno 30.000 evra, Đogatoviću 16.000 evra, dok je Bekvalac dobio 10.000 evra.

"Ovo znači da ćemo sa svim raspoloživim snagama dočekati vodeći Partizan u prvom kolu prolećnog dela Super lige", kazao je Međedović.

Novopazarci su tokom zime angažovali Ersina Mehmedovića, Sinišu Stevanovića, Vladimira Otaševića, Kenana Ragipovića, Nebojšu Stanojlovića, Vuka Sotirovića, Predraga Pavlovića, Marka Ssimića, Jasmina Koča i Lazara Pajovića.

Superliga Srbije nastaviće se 22. februara, a šestoplasirani Novi Pazar će na startu prolećnog dela ugostiti Partizan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: