PSŽ bez Blana protiv Leverkuzena

Trener Pari Sen Žermena Loran Blan neće predvoditi tim sa klupe u duelu sa Bajerom iz Leverkuzena, suspendovan je zbog kašnjenja na prethodne mečeve.

Izvor: SV

Četvrtak, 30.01.2014.

19:05

Default images

Francuzu će u duelu sa nemačkim klubom biti zabranjen pristup svlačionici svog sastava, kao i klupi, a uz to kažnjen je i novčano, sa 10.000 evra.

UEFA je odlučila da kazni Blana zato što je kasnio na početak na čak tri utakmice u Ligi šampiona ove sezone. PSŽ će se sa Bajerom sastati 18. februara u prvom meču šesnaestine finala.

Proslavljeni defanzivac francuske reprezentacije igračku karijeru je završio 2003. godine, a trenerskim poslom počeo je da se bavi četiri godine kasnije, kada je seo na klupu Bordoa.

Do 2010. godine je obavljao funkciju šefa stručnog štaba Žirondinaca, a potom je postao i selektor nacionalne selekcije. Krajem juna 2013. godine stigao je u PSŽ.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: