Lovernj ipak igra protiv Lokomotive

Kapiten Partizana Žofre Lovernj ipak će igrati na meču sa Lokomotivom u petom kolu Evrolige, iako mu je naloženo mirovanje zbog žuljeva na nozi.

Izvor: B92

Utorak, 28.01.2014.

20:38

Default images

Šampion Srbije za samo nekoliko dana ostao je bez dvojice igrača, pošto je Dragan Milosavljević doživeo tešku povredu kolena, dok Milenko Tepić ima problema sa zadnjom ložom.

Zbog toga je moguća povreda Lovernja zabrinula sve navijače ‘crno-belih’, ali će on ipak igrati u petak. Francuski košarkaš ima problema sa žuljevima na nozi, zbog čega mu je naloženo mirovanje, ali će svakako voditi Partizan u duelu sa ruskim klubom.

Milosavljević će najmanje šest meseci biti van terena, dok bi Tepić trebalo da odsustvuje dve do tri nedelje sa terena. Te povrede su samo nastavak niza problema za ‘crno-bele’, koji još neko vreme neće moći da računaju na Davisa Bertansa, dok je pitanje da li će se Leo Vesterman uopšte vratiti na teren ove sezone, zbog povrede ukrštenog ligament kolena.

"Osećam se veoma loše, mnogo sam tužan zbog njih. Uplašen sam malo zbog takve situacije, ali moram da nastavim da igram i da ne
razmišljam o tome
", rekao je Lovernj.

Duel između Partizana i Lokomotive igra se u petak od 20.45. Pred peto kolo Lokomotiva ima po dve pobede i poraza, dok Partizan ima skor 1/3.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: