Gagi: Najmanje 6 meseci van terena

Kapiten Partizana Dragan Milosavljević kaže da za četiri nedelje ide na operaciju, kao i da će najmanje šest meseci odsustvovati sa terena zbog povrede kolena.

Izvor: B92, Beta

Utorak, 28.01.2014.

08:35

Default images

"Prednji ukršteni ligamenti su pokidani. Operacija bi trebalo da bude za četiri do šest nedelja. U tom periodu ću raditi na jačanju mišića nogu i ostalih delova tela. Posle operacije sledi tri nedelje oporavka, a posle toga počinjem lagano da treniram. Prve prognoze su da ću se za šest do osam meseci vratiti na teren, ali sve zavisi od igrača do igrača".

Kapiten crno-belih povredio se početkom drugog poluvremena duela 4. kola Top 16 faze Evrolige protiv Makabija u Tel Avivu kada je nakon pokusaja da zakuca nezgodno doskočio.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

74 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: