Vulićević: Dolazim u najveći klub

Doskorašnji fudbaler Vojvodine Miroslav Vulićević predstavljen je kao novi igrač Partizana.

Izvor: JT

Utorak, 24.12.2013.

13:50

Default images

Vulićević je od 2009. godine branio boje novosadskog kluba, a još pre dolaska Marka Nikolića na klupu ‘crno-belih’ spekulisalo se da će se preseliti u Beograd.

On je još letos bio želja kluba iz Humske, ali Novosađani nisu želeli da se odreknu jednog od najboljih bekova Superlige.

Hvala Partizanu što je bio uporan i radujem se što ću ponovo sarađivati sa trenerom Markom Nikolićem. Dolazim u najveći klub u Srbiji i daću sve od sebe da titula ostane u Humskoj”, rekao je Vulićević.

Vulićević je dodao da je imao ponude iz inostranstva, ali da ga je želja za trofejima usmerila prema Partizanu.

Partizan je bio najkonkretniji, već dugo razgovaramo o transferu, mislim da svaki fudbaler želi da kada završi karijeru može da se osvrne i vidi da je osvojio neke trofeje. Ovde se to dešava svake godine, a pritom crno-beli konstantno igraju u Evropi”, istakao je Vulićević.

Sportski direktor Partizana Albert Nađ izrazio je zadovoljstvo što je Vulićević konačno postao član ‘crno-belih’.

Dobili smo kvalitetnog igrača i čoveka. Doneće mnogo ekipi, pogotovo mlađim igračima. Nadam se da će pružati još bolje partije nego u Vojvodini. Mi nastavljamo da radimo i očekujem u narednih par dana još neko pojačanje”, poručio je Nađ.

Vulićević u redove Partizana dolazi kao slobodan igrač, a njegovo angažovanje će konačno doneti kontinuitet na desnom beku, gde već skoro 200 dana zbog povrede Partizan ne može da računa na Nikolu Aksentijevića, a Marku Živkoviću nedostaje iskustvo.

Pre Vulićevića u Partizan je stigao Nikola Drinčić, a oni su samo prvi u nizu pojačanja ‘crno-belih’, pošto je Nikolić u ponedeljak najavio zanimljiv period do Nove godine u Humskoj.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

134 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: