Pantić potpisao na godinu i po dana

Danilo Pantić, jedan od najtalentovanijih igrača Partizanove fudbalske škole potpisao je profesionalni ugovor, potvrđeno je za B92 iz beogradskog kluba.

Izvor: B92

Četvrtak, 05.12.2013.

10:58

Default images

Pantić je potpisao ugovor na godinu i po dana, što praktično znači da će ga 'crno-beli' prodati posle samo jedne sezone.

Pantić je tokom prethodne sezone debitovao za prvi tim Partizana ali je kasnije 'preseljen' u omladinsku ekipu zbog problema sa potpisom ugovora.

Danilo Pantić rođen je 26. oktobra 1996. godine, igrao je za mlade selekcije Srbije a u dresu Partizana proletos je odigrao jednu utakmicu, sa Spartakom u poslednjem kolu lige, tokom leta dva puta je bio među rezervama u dvomeču sa Širakom a od tada ga nije bilo u protokolu.

Pošto je Pantić potpisao jednoipogodišnji ugovor, klub iz Humske na njemu će moći da zaradi samo u slučaju da transfer bude obavljen u junu 2014. ili januaru 2015. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

62 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: