Igrajte fudbal, ako uopšte umete

Približava se decembar, kraj jesenje polusezone u srpskom fudbalu i mesec za koji je Tomislav Karadžić najavio da će mu biti poslednji na čelu FSS.

Izvor: B92

Ponedeljak, 25.11.2013.

14:27

Default images

Logična poslednica toga su tri saopštenja u manje od 24 sata, posle tromesečnog zatišija.

Dramu u srpskom fudbalu, koja traje još od 2008. kada je Karadžić došao na njegovo čelo, eskalirala je u avgustu ove godine. Posle serije loših rezultata reprezentacije i klubova na evropskoj sceni i niza sudijskih grešaka koje su uticale na rezultate domaćeg prvenstva.

Okidač za tadašni rat saopštenjima bio je susret Partizana i Novog Pazara u prvom kolu šampionata, a ovoga puta eksploziju je izazvala još jedna utakmica crno-belih, ovog puta sa Voždovcem.

Kao i tada, posle očigledne sudijske greške na štetu Partizanovog protivnika momentalno je reagovala uprava Crvene zvezde, što je izazvalo domino efekat.

Čelnici FSS oštro su napali Zvezdu i pri tom potkačili i Partizan, dok su se u Humskoj bavili samo večitim rivalom.

Ton i sadržina sva tri saopštenja su takvi da će se, bez dileme, dalja prepiska nastaviti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

58 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: