Đoković baš voli da pobeđuje Nadala

Novak Đoković voli da pobeđuje Rafaela Nadala i kada nije meč za titulu, ovaj put to je uradio u egzibiciji u Čileu sa 7:6, 6:4.

Izvor: AK

Četvrtak, 21.11.2013.

09:06

Default images

Međutim, ovaj put rezultat je bio u drugom planu, dvojica najboljih tenisera sveta priredila su savršen oproštaj Nikolasu Masuu, koji se penzionisao u 33. godini.

Masu je 16 godina bio profesionalac, a 2004. godine osvojio je zlatne olimpijske medelja i singl i dubl konkurenciji sa Fernandom Gonzalezom.

"Ne mogu da verujem. U noći u kojoj se opraštam, Nadal i Đoković su ovde da mi pomognu da kažem 'zbogom'. Uz njih je tu i čovek koji je bio 'broj 3', Nalbandijan. Stvarno ne znam šta da kažem. Hiljade sećanja mi prolazi kroz glavu, putovanja, mečevi, Dejvis kup, sve što mi je tenis dao, hvala Bogu", rekao je Masu.

U svakom slučaju Đoković je novom pobedom nad Nadalom možda najavio dominaciju u 2014. godini, a evo i 5 razloga zašto bi to mogli da očekujemo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

58 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: