JJ: Serena je najbolja, ali...

Jelena Janković rekla je da je Serena Vilijams najbolja na svetu, ali da se ne ponaša sportski.

Izvor: B92

Subota, 26.10.2013.

21:49

Default images

Srpska teniserka poražena je od Amerikanke u polufinalu završnog turnira posle velike borbe u tri seta.

Vilijamsova je imala probleme tokom meča, u nekim trenucima se nije kretala dobro i slabo je udarala lopticu.

„Nikada je nisam videla da to radi kada gubi. Svaki put kada vodi juri za svakom lopticom, pogađa prve servise. Iz nekog razloga, svaki put kada počne da gubi, počne i da servira sporije ili da ne trči za nekim lopticama. To je nešto na šta, kao igrač, morate da obratite pažnju. Ovo nije prvi put da ona to radi. To je po mom mišljenju njen način igre ili možda samo protiv mene tako igra. ali kada dođe važan trenutak meča, ona pogađa prve servise, tako da morate sve vreme da budete oprezni. Teško je koncentrisati se u takvim situacijama. Meni je važno da se koncentrišem na svoju igru i da ne dozvolim da me takve stvari poremete. Ona je ubedljivo najbolja igračica. Ona definitivno zaslužuje mesto na kojem je. Ali ja mislim da, bez obzira da li gubite ili vodite, morate da se ponašate sportski“, bila je iskrena JJ posle meča.

Vilijamsova će u nedeljnom finalu igrati protiv Na Li.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

91 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: