Pro Reko prejak za Zvezdu - 9:5

Vaterpolisti Crvene zvezde poraženi su od Pro Reka rezultatom 9:5 (2:2, 2:1, 4:2, 1:0), u prvom meču baraža za ulazak u grupnu fazu Lige šampiona.

Izvor: ÐN

Subota, 26.10.2013.

21:23

Default images

Zvezda se odlično držala do poluvremena, ali je Pro Reko dobio treću četvrtinu sa 4:2 i tu prelomio utakmicu.

Strelci za Zvezdu bili su Strahinja Rašović, Vukčević, Avramović, Vapenski i Džon Man. Reko je predvodio Aikardi sa četiri pogotka, dok su po jedan postigli Đorđeti, Janović, Joković, Figari i Ivović.

U derbiju ove faze, 'crveno-beli' su bili u egalu prve dve četvrtine, rezultat na poluvremenu bio je 4:3 za Italijane. Pro Reko je pojačao na startu drugog, Zvezda nije uspela da isprati, pa se klub iz Đenove odlepio. U poslednjem delu igre Prlainović i drugovi nisu uspeli da priprete pa će Reko imati četiri gola prednosti.

Revanš meč na programu je za dve nedelje, na Tašmajdanu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

82 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: