FKCZ: Na parkingu okrenute kamere!?

Kamere na ograđenom parkingu stadiona Crvene zvezde bile su okrenute na drugu stranu kada su na kolima igrača polomljena stakla, saznaje Bulevar B92.

Izvor: JT

Petak, 18.10.2013.

09:59

Default images

Incident se desio u toku noći između ponedeljka i utorka, a tada su za sada nepoznati počinioci razbili stakla na devet od 13 automobila fudbalera Zvezde i u njima ostavili šampone, kao poruku ’crveno-belima’.

Kako saznaje Bulevar, policija je pregledala snimke sa nadzornih kamera, ali im oni nisu pomogli u identifikaciji počinilaca. Razlog za to je što su kamere bile okrenute na drugu stranu.

Policija je, ipak, uspela da prikupi otiske počinilaca i uz pomoć tih dokaza pokušaće da pronađe počinioce.

Podsetimo, iz fudbalskog kluba Crvena zvezda niko se nije oglasio u poslednja tri dana.

Jedini koji su o incidentu javno govorili jesu pojedini igrači, pa je tako Miloš Ninković istako da igrači nemaju podršku vodećih ljudi u klubu.

Napadač Crvene zvezde Dragan Mrđa rekao je da svi igrači jedva čekaju Skupštinu kluba 25. oktobra, a Nikola Mijailović rekao je da su svi igrači potpisali pismo.

Kapiten fudbalskog kluba Crvena zvezda Nenad Milijaš poslao je u ime celog tima otvoreno pismo javnosti u ponedeljak, a istog dana klub je svojim igračima odgovorio saopštenjem.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

68 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: