Stadion Voždovca dobio dozvolu

Novoizgrađeni stadion FK Voždovca u Zaplanjskoj 32 dobio je upotrebnu dozvolu, a u klubu se nadaju da će i FSS u sredu da izda svoje odobrenje za upotrebu.

Izvor: A. Kovaèeviæ

Utorak, 27.08.2013.

14:53

Default images

Sekretar kluba Dragan Pilipović rekao je za B92 da očekuje da Voždovac već u subotu odigra prvi meč na novom stadionu.

"Upotrebna dozvola je stigla, nadam se da će u toku sutrašnjeg dana (sreda) izaći organi Fudbalskog saveza Srbije zaduženi za licenciranje objekata i nadam se da ćemo dobiti dozvolu i od tog segmenta FSS", rekao je Pilopović za B92.

Novi stadion ima kapacitet 5.000 mesta, sa veštačkom je podlogom, a nalazi se na krovu tržnog centra "Stadion".

"Stadion je izgrađen po poslednjim reperima UEFA i FIFA. Ako dobijemo sutra dozvolu nadamo se premijeri u subotu pritiv Jagodine (4. kolo JSL od 17 časova). Trudićemo se da to bude večernji termin, ako dozvole organi FSS", dodao je Pilipović.

Voždovac se ove sezone vratio u Superligi zahvaljujući istupanju Hajduka iz Kule, a u prva dva kola osvojio je četiri boda. Voždovac je prvi meč na svom terenu igrao na stadionu Obilića na Vračaru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

50 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: