JSL: Svi mečevi kasnili

Mečevi trećeg kola Jelen Super lige: Rad - Radnički Niš, Sloboda - Novi Pazar, OFK Beograd - Čukarički i Javor - Voždovac počeli su šest minuta zakašnjenja.

Izvor:

Subota, 24.08.2013.

17:41

Default images

Klubovi su se tako odazvali novom apelu Crvene zvezde u borbi protiv prvog čoveka FSS Tomislava Karadžića. U prošlom kolu četiri meča kasnila su minut manje.

Ipak, nisu sve ekipe bile za takvu odluku. Apelu su se odazvali domaći OFK Beograd i Javor i gosti Radnički Niš i Novi Pazar. Njihovi kapiteni kažnjeni su žutim kartonima, a klubovima preti kazna od 500.000 dinara.

Ekipama Radničkog iz Niša, Novog Pazara, OFK Beograda i Voždovca je drugi put da kasne, posle pet minuta u prvom kolu za šta su uslovno kažnjeni.

Zanimljivo je da je novo pojačanje Partizana Marko Petković, inače kapiten OFK Beograda - još na meču sa Čukaričkim, zaradio drugi žuti karton osam minuta nakon prvog.

U subotu su na programu još dva meča, Napredak u 19 časova u Kruševcu dočekuje Crvene zvezde, inicijatora akcije, dok dan zatvaraju Jagodina i Donji Srem.

U nedelju su na programu još dva meča, Partizan u Humskoj igra sa Radničkim iz Kragujevca, a Vojvodina prvu pobedu u šampionatu traži protiv Spartaka u Novom Sadu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

38 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: