Denković novo pojačanje Vojvodine

Doskorašnji fudbaler izraelskog Hapoela iz Haife i nekadašnji član mlađih kategorija Crvene zvezde Stefan Denković, potpisao je u sredu ugovor sa Vojvodinom.

Izvor: ÐN

Sreda, 17.07.2013.

16:32

Default images

Prema rečima portparola Vojvodine Slobodana Đurića, Denković je sa Novosađanima potpisao ugovor na tri godine.

Trener Vojvodine Marko Nikolić rekao je da Denkovića poznaje još iz juniorskih dana i da se radi o fizički besprekorno spremnom fudbaleru i pravom atleti.

"Denković je napadač, šutira obema nogama, a pored toga što je dobar fudbaler on je i kvalitetna ličnost što je meni izuzetno važno jer će samo takve ličnosti moći da dobiju šansu u Vojvodini", rekao je Nikolić.

Portparol Đurić rekao je novinarima da su dva ozbiljna evropska kluba pokazala interesovanje za angažovanjem Abubakara Oumarua, dok se jedan, takođe poznat klub, interesuje za Branislava Trajkovića.

"Javnost ćemo o svemu tome detaljno obavestiti u petak nakon utakmice sa Honvedom. Rukovodstvo kluba nema razlog da bilo šta krije, ali su i predsednik Balša Butorović i sportski direktor Saša Drakulić zamolili da se radi atmosfere pred sutrašnju utakmicu sa Honvedom o tim stvarima priča u petak", rekao je DJurić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

18 h

Podeli: