Klipersi produžili ugovor sa Polom

Los Anđeles Klipersi produžili su ugovor sa jednim od pet najboljih igrača lige, Krisom Polom.

Izvor: MN

Četvrtak, 11.07.2013.

12:36

Default images

Pol je ugovor produžio na pet godina za sumu od 107,3 miliona dolara.

Klipersi su u trejdu, u kojem su učestvovala tri tima, doveli sjajnog strelca Džej Džej Redika iz Milvoki Baksa u zamenu za dva pika iz druge runde drafta. U Finiks Sanse su iz Los Anđelesa prešli Erik Bledso i Keron Batler. U Kliperse je iz Finiksa došao i Džered Dadli. Uz njih su u još došli Met Barns, Darem Kolison i Rajan Holins.

"Strašno sam uzbuđen. Ovi momci su neverovatni, naročito Barns i Holins. Imaju sjajnu pokretačku snagu. Met i ja smo razgovarali po završetku sezone i složili se da bi trebalo da igramo u istom timu. Nisam voleo da igram protiv njega i on je veliko pojačanje jer je strahovito uporan i ne zanima ga ništa drugo osim pobede. Volim što ponovo igram u istom timu sa Darenom Kolisonom. Dadli je sjajan šuter i super je što je sa nama. O Džej Džeju da i ne govorim. Dok smo igrali na koledžu nikada niste mogli da nas vidite da sedimo jedan pored drugog ili da razgovaramo. Kada sam video saznao da je i on u timu bio sam oduševljen i odmah sam rekao to svojoj ženi, jer sad neću morati da jurcam za njim po terenu u pokušaju da ga sprečim da šutira. Sećam se da mi je jednom na koledžu ubacio 39 poena", rekao je Kris Pol.

Četvri pik sa drafta 2005. godine ove sezone je prosečno beležio 17 poena i 10 asistencija. Na kraju sezone bio je slobodan igrač, ali se nije mnogo dvoumio kada je stigla ponuda za produžetak ugovora.

"Već na sredini sezone počela su pitanja šta ćeš dalje gde ćeš preći. Odlučio sam da odluku donesem u dogovoru sa svojom porodicom i da ni o čemi ne razmišljam dok se sezona ne završi. To je izuzetno teška odluka koja utiče na celu porodicu. Kada su mi iz kluba ponudili produžetak ugovora nisam se ni trenutak dvoumio."

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: