B92: Tajtus Brembl želja Zvezde

Kako B92 nezvanično saznaje, engleski defanzivac Tajtus Brembl najozbiljniji je kandidat za mesto štopera u Crvenoj zvezdi.

Izvor:

Nedelja, 07.07.2013.

13:38

Default images

'Crveno-beli' su u deficitu na poziciji štopera, za koju konkurišu samo Jovan Krneta i mladi Marko Marinković, tako da bi iskusni 31-godišnji Brembl dobro došao zadnjoj liniji.

Bivši mladi engleski reprezentativac, dete je Ipsvič Tauna, za koji je i debitovao u seniorskoj konkurenciji, a nastupao je još za Kolčester, Njukasl, Vigan i Sanderlend u protekloj sezoni.

Njemu je istekao ugovor sa "Crnim mačkama", tako da bi u Ljutice Bogdana stigao kao slobodan igrač.

Brembl je klasičan štoper engleskog fudbala, dosta snažan, dobar u skoku i sasvim solidno pokriva prostor u odbrani, ali je sa druge strane imao mnogo problema sa zakonom, jer je bio optužen za silovanje, posedovanje droge i probleme sa alkoholom.

Prvi tim "crveno-belih" nalazi se na turniru u Švajcarskoj, gde je u subotu porazio Grashoper golom Filipa Kasalice.

Zvezda u ponedeljak igra protiv šampiona ove zemlje Bazela (19:30), takođe na "Uren kupu".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

111 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

13 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

21 h

Podeli: