Pedulakis: Teško gostovanje Zvezdi

Trener Panatinaikosa Argiris Pedulakis rekao je da očekuje veliku borbu i teško gostovanje protiv Crvene zvezde u Evroligi.

Izvor: AG

Četvrtak, 04.07.2013.

14:16

Default images

Šampion Grčke je jedan od rivala crveno-belih u okviru D grupe Evrolige.

“Ovo je veoma teška grupa. U njoj ej mnogo dobrih timova, ali i nekoliko teških putovanja. Plus, još uvek ne znamo koja će nam ekipa doći iz kvalifikacija, a sve su prilike da će i taj tim biti veoma jak.”

“Imamo kvalitet da se nađemo u drugoj fazi, ali moraćemo da budemo na visokom nivou da bi to uradili. Zaista verujem u ekipu i mislim da ćemo dobro proći. Čini mi se da Lokomotiva imati veoma snažan tim, a ima i evropsko iskustvo. Bića veoma zanimljiva i utakmica protiv Crvene zvezde, ono su novi u takmičenju, igraće sa velikim entuzijazmom i to gostovanje će sigurno biti teško. Svi mečevi će biti teški, posebno oni na gostovanjima”, rekao je Pedulakis.

Osim Panatinaikosa i Crvene zvezde, u D grupi će igrati još Lokomotiva, Makabi, Laboral Kuća i tim iz kvalifikacija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: