B92: Filip Malbašić u Partizanu

Mladi srpski fudbaler Filip Malbašić igraće sledeću sezonu za Partizan, kao pozajmljeni igrač Hofenhajma, saznaje B92.

Izvor: B92

Petak, 28.06.2013.

22:22

Default images

Malbašić je ovoga leta bio želja "crno-belih", a posle nekoliko nedelja pregovora konačno je prešao u Humsku 1.

Malbašić igra na poziciji veznog igrača, najbolje se snalazi kao desno krilo.

20-godišnji fudbaler je četvrto pojačanje Partizana za predstojeću sezonu, posle golmana Lukača, defanzivca Aksentijevića i veznog igrača Nikole Gulana.

Bez prevelike medijske pompe, Malbašić je iz Rada prešao u Hofenhajm prošlog leta, sa kojim je potpisao četvorogodišnji ugovor. Međutim, samo je dva puta bio rezerva u Bundesligi, bez zvaničnog nastupa. Malbašić je, inače, mladi reprezentativac Srbije.

Partizan se nalazi u Sloveniji gde se na Pohorju sprema za predstojeću sezonu i kvalifikacije za Ligu šampiona.

I Dušan Martinović ide na Pohorje

'Crno-belima', koji se za novu sezonu pripremaju u Sloveniji, u subotu će se pridružiti i zadnji vezni Borca iz Čačka, Dušan Martinović, saznaje B92.

Martinović, rođen 1987. godine, je igrao za Kolubaru iz Lazarevca i kruševački Napredak. U dresu Napretka i Borca 'sakupio je' 52 superligaška nastupa ali se povredio na utakmici Borac - Partizan u jesen 2010. godine i pauzirao do avgusta 2011. godine.

U sezoni 2012/13 odigrao je 26 utakmica za Borac, postigao tri gola, igrao je i tri meča za Čačane u kupu, uključujući i onaj sa Partizanom (2:1).

Očekuje se da Martinović, po ocenama najbolji zadnji vezni PLS, na Pohorju ostane do kraja ove faze priprema, Vuk Rašović stekne sud o njegovim mogućnostima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

51 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: