Dejan Koturovic ipak ne ide u Boston

Izvor: B92, lokalni sajtovi

Ponedeljak, 16.09.2002.

22:23

Default images

Jugoslovenski centar Dejan Koturovic nece igrati naredne sezone za NBA ekipu Boston Seltiks.

Proteklog vikenda, Seltiksi su na probu u SAD doveli dva igraca - Koturovica i argentinskog reprezentativca Rubena Volkoviskog, u cilju popunjavanja centarske pozicije u timu.

Kako prenosi "Boston Globe", generalni menadzer Seltiksa Kris Valas bio je zadovoljan kvalitetima oba igraca, ali je ipak izabrao Argentinca - zbog, kako je naveo, "boljeg suta sa distance, sto vise odgovara treneru Dzimu O Brajenu".

Volkoviski je sezone 2000-2001 igrao za Sijetl Supersoniks, postavsi tako prvi Argentinac u istoriji koji je igrao u NBA ligi.Posle male minutaze u toj sezoni sa Soniksima (prosecno 9.minuta -2,2 poena), ovaj igrac prelazi u Dalas u kojem takodje nije dobio pravu sansu, nakon cega se seli u moskovski CSKA gde je imao ucinak od prosecno 12.7 poena i 7.8 skokova.

Boston je saopstio da je ovim transferom (vrednim oko 590.000 dolara) kompletirao sastav za predstojecu sezonu, sto ujedno zatvara i pricu o eventualnom odlasku Milana Gurovica u ovu NBA ekipu.

Dejan Koturovic najavio je za utorak u Beogradu konferenciju za novinare povodom boravka u Bostonu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: