Bez "roštiljanja" u Pančevu

Veliki turnir u stonom fudbalu "SRBIJA OPEN 2013" održaće se 13. aprila u restoranu "David" u Pančevu, na 8 do 10 Fa.Bi. stolova.

Izvor: ÈŽ

Četvrtak, 04.04.2013.

18:53

Default images

Turnir će biti podeljen na sledeće discipline: dubl, singl, miks dubl, ženski dubl, ženski singl, junior dubl i junior singl, ako bude vremena i amater dubl.

Dodatna takmičenja će biti organizovana na dva Garlando (World Champion) i dva Roberto Sport (New Camp) stola u istim disciplinama, bez kotizacije, zavisno od broja prijavljenih učesnika.

Uz elektronsko praćenje rezultata, igračima će biti dostupan i SMS servis za najavu vremena i mesta za odigravanje meča.

Za prva tri mesta u disciplinama su predviđeni pehari, medalje i diplome, kao i robne i novčane nagrade u visini do 60% od uplate.

Kotizacije za dubl 1000 din (po ekipi), singl 500 din, miks dubl 500 din, a ženski dubl, ženski singl, junior dubl i junior singl besplatno. U
zavisnosti od broja prijavljenih igrača, biće organizovane i fun discipline.

Prijave se primaju do 12h po lokalnom vremenu. Zvanični početak turnira je u 14h. Za učesnike iz udaljenih mesta i inostranstva, biće obezbeđen
smeštaj uz prethodnu najavu dolaska.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: