Trener golmana branio za Smederevo!

Neobična situacija dogodila se u 18. kolu Jelen superlige, trener golmana Smedereva morao je da brani na utakmici svog kluba.

Izvor: ÐN

Ponedeljak, 11.03.2013.

14:37

Default images

Trener Srđan Soldatović stajao je među stativama jer je prvi golman Mladen Živković u prošlom kolu zaradio crveni karton, a njegov zamenik Nikola Milojević odbio je da brani zbog neisplaćenih zarada.

Soldatović posle meča rekao da je imao veliki problem, da li da stavi nekog iz omladinske škole na gol, ili da obuče dres svog kluba posle dve godine. On je doda da više neće ponavljati takve poteze jer želi da ostane trener golmana.

Ova situacija još jedan je pokazatelj katastrofalne situacije u fudbalskom klubu Smederevo, igračima se duguju pare, a rezultati su očajni. Smederevci iz 18 utakmica imaju samo devet bodova i zakucani su na poslednjem mestu na tabeli.

Trener Smedereva Miloš Velebit zahvalio se kolegi Soldatoviću što se žrtvovao za ekipu, a isto su učinili i članovi kluba na zvaničnom sajtu.

"Moram da pohvalim Soldatovića, koji dve godine nije stao na gol, ima i ženu i decu i radi bez para, ali je prihvatio odgovornost kada niko drugi nije hteo. To je stvarno gest za jedno veliko bravo", rekao je Velebit.

Oklopnici su uspeli da izvuku bod protiv Rada, a to im je bio prvi remi posle pet uzastopnih poraza.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: